Na het toevoegen of verwijderen van scenario's aan de favorieten ben ik scenario's 'kwijt'.

Deel dit artikel

,

Logo HCC!trainsim

Soms maakt TS20xx er een rommeltje van als je scenario's aan de favorieten toevoegt of verwijdert. Je kunt de favorieten resetten in de instellingen van het programma.

Afbeeldingen op basis van Train Simulator 2021, klik op een afbeelding voor een groter formaat.

Om de favorieten omgedaan te maken klik je in het hoofdscherm van TS20xx op 'Instellingen', zie plaatje scherm 1.

Klik vervolgens op op 'Gereedschappen', zie het plaatje scherm 2, kader 1. Klik daarna op 'Favorieten terugzetten', zie scherm 2, kader 2.

Klik nu op 'Ja', zie kader in plaatje scherm 3.

Het instellingenscherm komt terug zonder de regel 'Favorieten terugzetten'. Zie plaatje scherm 4. Je kunt nu op 'Afbreken' klikken om terug te gaan naar het hoofdmenu van TS20xx. In het 'Rijden' venster zijn er bij de scenario's geen favorieten meer te zien.