Hoe kan ik in RW_Tools een overzicht van alle routes maken?

,

Logo HCC!trainsim

Vanaf versie 7.0.25 van RW_Tools is het mogelijk een overzicht te maken van alle routes die aanwezig zijn in je Train Simulator (TS20xx) omgeving.

Om het overzicht te kunnen maken moet je eerst van elke route het bestand RouteProperties.xml uit het .ap-bestand halen.

Stap 1 (scherm 1): Kies in het topmenu van RW_Tools voor 'Files' (pijl 1), en dan voor 'find all .AP files' (pijl 2).

faq 27 01

Stap 2 (scherm 2): Klik in het Report-venster op de knop ‘Extract RouteProperties.xml for all routes and add route name’ (pijl 1).

faq 27 02

Stap 3 (scherm 3): Klik in het venster  ‘This option will…..’ op OK.

faq 27 03

Het windows command (cmd) venster verschijnt nu (scherm 4) , geduldig wachten, laat dit programma het werk doen. Venster sluit vanzelf.

faq 27 04

Stap 4 (scherm 5): Klik daarna op OK in het venster ‘All RouteProperties.xml files have…..’.

faq 27 05

Nu zijn alle RouteProperties.xml-bestanden voor RW_Tools leesbaar. In het hoofdvenster (scherm 1, pijl 3) is onder de tab ‘List of Route Names and Folders’ een overzicht te zien van alle routes en de mapnamen.

Ook is het nu mogelijk in Route Building Tools, Check Routes or Scenarios, routes en scenario’s te controleren (en bewerken) die anders niet zichtbaar zijn door het gebruik van .ap-bestanden.

In het ‘Files’ menu zijn de opties toegevoegd aparte overzichten te maken van alle MainContent.ap, Scenario.ap, of Asstes.ap bestanden.

Ter info: .ap-bestanden worden door contentmakers gebruikt om alle individuele content-bestanden als één bestand aan te bieden aan de gebruikers. (niet gecomprimeerd zip-formaat)

Dit artikel is eerder op 11/04/2017 gepubliceerd en op 26/03/2020 aangepast.