Waar kan ik de integriteit van de spelbestanden controleren?

Deel dit artikel

,

Logo HCC!trainsim

Stap 1: Start of open het Steam programma;

Stap 2: Ga naar het Bibliotheek onderdeel;

Stap 3: (klik op een afbeelding voor een groter formaat)


(1) Rechtsklik op het spel welke je wilt controleren, in dit voorbeeld dus rechtsklik op 'Train Simulator'

(2) Klik op 'Eigenschappen' in het nu geopende (context) menu;


(3) Open het menu 'LOKALE BESTANDEN';

(4) Klik op de knop 'Integriteit controleren van spelbestanden...;

Stap 4: Volg daarna de aanwijzingen op het scherm.

(in de schermvoorbeelden zijn onderdelen grijs gemaakt om persoonlijke gegevens af te schermen)

 

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!trainsim

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden