Hoe kan ik in Train Sim World 2 de add-ons uit Train Sim World 2020 installeren?

Deel dit artikel

,

Logo HCC!trainsim

PlayStation - Blader naar je bibliotheek, ga naar aangeschaft, zoek TSW2, klik en je kan je bestaande add-ons downloaden.

Xbox - Ga naar mijn spellen en apps ('My games & apps') sectie, ga dan naar volledige bibliotheek ('Full library') en klik op alle gekochte spellen ('All Owned games'), blader naar TSW2, klik op de menuknop op je controller en blader naar beneden naar beheer spellen en add-ons ('Manage game & add-ons'). Hier kan je de onderdelen uit de Preserved Collection downloaden.

Steam - Herstart Steam na het installeren van TSW2. Ga naar je Steam bibliotheek, zoek TSW2 op, rechtsklik om de eigenschappen te openen. Zoek DLC in het topmenu en markeer de add-ons die je wilt downloaden.

Opmerking: de add-ons Northeast Corridor New York, Amtrak SW1000R and CSX GP40-2 komen niet beschikbaar voor TSW2.

bron: Dovetail Games

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!trainsim

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden