Waar kan ik de handleidingen van Train Sim World 2 en de Train Sim World 2 add-ons vinden?

Deel dit artikel

,

Logo HCC!trainsim

Handleiding Train Sim World 2

Stap 1: Start of open het Steam programma;

Stap 2: Ga naar het Bibliotheek onderdeel;

Stap 3: (klik op een afbeelding voor een groter formaat)

(1) Klik op de regel met 'Train Sim World 2';

(2) Klik in het vak onder 'AANVULLENDE INHOUD'.

Stap 4: Het Steamprogramma opent nu je actieve browser en toont de handleiding als .pdf-document. Je kunt het document nu lezen of via je browser downloaden.

Handleiding Train Sim World 2 add-on

Stap 1: Start of open het Steam programma;

Stap 2: Ga naar het Bibliotheek onderdeel;

Stap 3: (klik op een afbeelding voor een groter formaat)

(1) Klik op de regel met 'Train Sim World 2';

(2) Klik op 'Winkelpagina';

(3) De winkelpagina van Train Sim World 2 wordt nu geopend;

(3 en 4) Ga op deze pagina naar beneden (scrollen) tot het deel 'INHOUD VOOR DIT SPEL' in het rode kader met cijfer 4 te zien is;

(5) Open nu de gehele lijst van 'INHOUD VOOR DIT SPEL' door te klikken op 'ALLES WEERGEVEN';

(6) Blader door de lijst en klik op de regel waar de naam van de add-on staat waarvan je de handleiding wilt raadplegen.

Stap 4:

Als voorbeeld zoeken we de handleiding van de add-on Arosalinie: Chur - Arosa Route Add-On.

Klik dus op de regel 'Train Sim World 2: Arosalinie: Chur - Arosa Route Add-On;

(7) De details van de add-on worden nu getoond. Ga op deze pagina naar beneden (scrollen) totdat aan de rechterkant het onderdeel in het rode kader met het cijfer 8 te zien is;

(8) Klik op 'De handleiding raadplegen';

(9) Het Steamprogramma opent nu de handleiding in .pdf-formaat.

Stap 5:

Je kunt nu bladeren door het document. Bij (10) kun je in- en uitzoomen, of de weergave schermvullend kiezen. Downloaden kan door op het symbool bij (11) te klikken.

De schermvoorbeelden zijn eind maart, begin april 2021 gemaakt. De inhoud van de getoonde schermen kunnen op jouw systeem afwijken, de beschreven procedure is daar onafhankelijk van.