Wat zijn de systeemeisen voor Train Sim World 2020 (TSW2020)?

Deel dit artikel

,

Logo HCC!trainsim

Dovetail Games heeft een overzicht uitgebracht met de minimum en aanbevolen systeemeisen voor de Windows versie van Train Sim World 2020.

De minimum systeemeisen voor TSW Windows versie zijn:

Besturingssysteem: 64-bit Windows 7 Service Pack 1, Windows 8 / 8.1 of Windows 10
Processor: Intel Core i5-4690 @ 3.5 GHz of AMD FX-6300 @ 3.5 GHz
Geheugen: 8 GB RAM
Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 750 Ti of AMD Radeon R9 270 met 2 GB niet gedeeld VRAM, of beter
DirectX versie: 10
Internet: Breedband verbinding (mogelijk extra kosten voor datagebruik)
Opslag: 20 GB of meer beschikbare schijfruimte (aanvullende add-ons hebben meer schijfruimte nodig)
Geluid kaart: DirectX compatibele geluidkaart

De aanbevolen systeemeisen voor TSW2020 Windows versie zijn:

Besturingssysteem: 64-bit Windows 7 Service Pack 1, Windows 8 / 8.1 of Windows 10
Processor: Intel Core i7-4790 @ 3.6 GHz of AMD Ryzen 7 1700X @ 3.8 GHz, of beter
Geheugen: 8 GB RAM
Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 970 of AMD Radeon RX 480 met 4 GB niet gedeeld VRAM of beter
DirectX versie: 10
Internet: Breedband verbinding (mogelijk extra kosten voor datagebruik)
Opslag: 20 GB of meer beschikbare schijfruimte (aanvullende add-ons hebben meer schijfruimte nodig)
Geluid kaart: DirectX compatibele geluidkaart

Aanvullende opmerking: Muis, toetsenbord of Xbox controller noodzakelijk.

Bron: Dovetail Games

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!trainsim

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden