Kan ik in de Catalina 10.15 versie van het Apple besturingssysteem nog alle Trainz versies gebruiken?

Deel dit artikel

,

Logo HCC!trainsim

Nee, Apple Mac gebruikers dienen er rekening mee te houden dat vanaf de Catalina 10.15 versie van het Apple besturingssysteem geen 32 bit apps meer  worden ondersteund. Dus Trainz Sim 1 of 2 zullen niet meer werken.

Indien dat bezwaarlijk is, blijft dan versie 10.14 van MacOS gebruiken.