Wat zijn de systeemeisen voor Trainz Railroad Simulator 2022 (TRS22) voor Windows besturingssysteem?

Deel dit artikel

,

Logo HCC!trainsim

N3V Games heeft een overzicht gepubliceerd met de systeemeisen voor Trainz Railroad Simulator 2022 (TRS22).

De minimum systeemeisen voor de windowsversie van TRS22 in de laagst mogelijke instellingen zijn:

Besturingssysteem: Windows 7 64bit (Windows 8 en 10 worden ook ondersteund)
Processor: 64 Bit Intel i-series, AMD K10 of hoger met tenminste 3Ghz
Geheugen: 4 GB RAM (aanbevolen 8 GB RAM)
Grafische kaart: NVidia GT 430 of ATI 5550 of beter, met tenminste 1GB niet gedeeld VRAM met ondersteuning voor DirectX 11
Internet: Breedband verbinding (mogelijk extra kosten voor datagebruik)
Opslag: 50 GB of meer beschikbare schijfruimte (aanvullende add-ons hebben meer schijfruimte nodig)
Geluid kaart: DirectX compatibele geluidkaart

Bron: N3V Games.