Aan het laden...

default BR 203 (ex DR V100) voor Train Simulator 2016 Populair

Door 2487 downloads

De BR 203 Dieselhydraulische Locomotief (Ex-DR Baureihe V100)

 

V100 in drie uitvoeringen:
Na de liberalisering van de Europese spoorwegmarkt kwamen verschillende gemoderniseerde, ex-DR V100 dieselhydraulische locs in dienst bij Nederlandse vervoerders.

Handleiding bevindt zich in het rwp-pakket, en is apart te downloaden.

update versie 1.1, 16 maart 2015 11.36: In de handleiding de disclaimer van Dovetail Games toegevoegd.

update versie 1.2, 12 juli 2015 11.10: Essentiële aanpassingen V 100 in versie 1.2:

Veel downloaders die de V100 hadden geïnstalleerd werden geconfronteerd met het ontbreken van allerlei geluidseffecten. Het gaat daarbij om treinsimmers die vanaf 2012 aan boord zijn gekomen en geen Kuju-map meer in hun assets folder hebben. Daardoor vallen geluiden bij het aan- en ontkoppelen en tijdens het rijden weg en zijn ook de machinisten niet zichtbaar. De betrokken bestanden zijn gelukkig nog wel aanwezig, maar in de DTG assets folder. Dat brengt dan met zich mee dat in deze release de verwijzingen naar Kuju-geluidsbestanden voor bogies, koppelingen en fluit vervangen zijn door WG-effecten. De overige verwijzingen naar Kuju-bestanden zijn vervangen door verwijzingen naar DTG -> Academy. Daarom is de handleiding uitgebreid met uitleg over het linken aan DTG in route en/of scenario editor.

update versie 1.3, 22 juli 2016 11.50: Essentiële aanpassingen V 100 in versie 1.3:

In deze release maakt de originele V100 uit de voormalige DDR zijn opwachting. Uiteraard is de cabine eveneens gewijzigd en is voorzien van Duitse opschriften. In alle locomotieven is het WG-koppelingtype aangepast aan TS-standaard (3link) en zijn verbeteringen doorgevoerd voor de front-, sluit- en rangeerseinen. Deze laatste kunnen nu vanuit de cabine met een schakelaar worden bediend. Tevens werden in elke cabine schakelbare paneel- en cabineverlichting aangebracht. Ook de snelheidsmeter werd gekalibreerd. De handleiding is aangepast aan de gewijzigde/nieuwe paneelschakelaars.

Let op! Voor de originele V100 wordt een consist geïnstalleerd die alleen werkt in combinatie met de Wilbur Graphics release 'WG_NS_G_wagens_tp2_3_V2_0'.

Document oorspronkelijk gepubliceerd op 12/07/2015.

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!trainsim

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden