HCC!kennisdag op 7 oktober 2023

Deel dit artikel

,

Logo HCC!kennisdag, foto Expo Houten

Op zaterdag 7 oktober 2023 wordt van 10.00 tot 15.00 uur in Expo Houten (Meidoornkade 24, Houten) een HCC!kennisdag gehouden. Veel Interessegroepen staan weer klaar om bezoekers te informeren en te amuseren. Het belooft voor jong en oud een interactieve en leerzame dag te worden.

Wij zullen ons tijdens deze HCC!kennisdag wederom profileren als het meest veelzijdige kenniscentrum over alles dat digitaal is. Tijdens deze dag leer je hoe jij je huis slimmer maakt of maak kennis met de nieuwste vliegsimulators en drones. Bovendien zijn er - op veler verzoek - ook weer producten te koop op het gebied van computers, consumentenelektronica en boeken/tijdschriften.

En natuurlijk ben je ook van harte welkom tijdens de vele presentaties en workshops die we exclusief en gratis aan onze HCC-leden aanbieden. Deze zijn te volgen in de verschillende zalen op de bovenverdieping. Op de benedenverdieping presenteren de verschillende Interessegroepen zich.

Ook de HCC!trainsim zal met een eigen stand aanwezig zijn.

TOEGANG TOT DE KENNISDAG

Toegang HCC-leden

HCC-leden hebben gratis toegang. Registratie is bij de HCC-balie in de centrale hal. Op vertoon van de HCC-pas krijg je toegang tot de HCC!kennisdag en de presentaties. Een van de vele voordelen van het HCC-lidmaatschap! Aanmelden voor de Kennisdag is niet nodig.

Toegang niet-leden

Niet-leden zijn van harte welkom. Er zijn twee toegangspoorten bij de entree in Expo Houten: een voor HCC-leden, zoals hierboven vermeld. De andere entree is voor alle andere bezoekers. Een kaartje vooraf online kopen kost € 8,- per persoon, aan de kassa kost deze € 10,- per persoon.

LET OP: wanneer je een entreekaartje koopt voor de HCC!kennisdag (of als je HCC-lid bent), heb je automatisch ook toegang tot de Modelspoorbeurs die op dezelfde dag gehouden wordt in Expo Houten. Twee vliegen in één klap dus. Kinderen tot en met 11 jaar hebben gratis entree.

Voor meer informatie klik op de speciale banner op de rechterkant van de website.

Houten ligt lekker centraal in het land en er is ruime (gratis) parkeergelegenheid. Reden genoeg dus om op 7 oktober naar de HCC!kennisdag in Houten te komen.

Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Bron: HCC

Dit artikel is op 29 september 2023 bijgewerkt met actuele informatie.

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!trainsim

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden