HCC!trainsim aanwezig op Houten Digitaal 2019

Deel dit artikel

,

Logo HCC!trainsim, Activiteit

Voor de zesde keer op rij zal dit jaar de beurs Houten Digitaal, georganiseerd door de HCC!m en de Modelspoorbeurs, worden gehouden. Naast de gebruikelijke modelspoorbeurs zal er een aparte zaal (zaal 1A) worden ingericht waar ook de HCC prominent aanwezig zal zijn. Wij, als HCC!trainsim, zijn ook aanwezig en zullen demonstraties van treinsimulatiesoftware verzorgen, maar er zullen ook andere HCC-groeperingen aanwezig zijn, waaronder de HCC!modelbaanautomatisering, HCC!drones, HCC!flightsim, HCC!apple, HCC!seniorenacademie, HCC!opensource, en HCC!programmeren.

Zaal 1A is daarnaast geheel ingericht met demonstraties van de automatisering van modelbanen. Voor de geïnteresseerde een uitgelezen kans om kennis te nemen van de laatste ontwikkelingen.

U bent van harte welkom op zaterdag 9 november en zondag 10 november 2019 van 10.00 tot 16.00 uur in de Expo Houten, Meidoornkade 24, 3992 AE Houten.

De toegang bedraagt € 7,00 (kinderen tot 11 jaar onder begeleiding gratis) en het parkeren is gratis. Meer informatie is te lezen op de website van de modelspoorbeurs.

Dit artikel is op 3 november 2019 bijgewerkt met actuele informatie.

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!trainsim

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden