Hoe voeg ik extra treinen naar de standaard routes?

,

Logo HCC!trainsim

Om extra treinen aan de route/ het scenario toe te voegen, moet je naar de Scenario Editor. Standaard is er een hangslot actief op deze modus. Het kan worden gevestigd in de hoek rechtsonder naast de play knop wanneer in World Editor Mode. Dit slot voorkomt het per ongeluk bewerken van de scenario's, voor het geval ze vervolgens niet werken zoals bedoeld zijn. Door op het slot pictogram te klikken, krijg je toegang tot de Scenario Editor voor die route.

Ga de Scenario Editor in vanuit het tabblad Toolbox in het hoofdpaneel linksboven. Je kan dan de treinen naar eigen keuze toevoegen vanuit het tabblad Browser (venster midden links). Vergeet niet om een bestuurder icoon toe te voegen aan de trein om deze operationeel te maken. Zodra je op de Play knop klikt kan je op deze locomotief klikken en beginnen met rijden.

Voor gedetailleerde informatie over het toevoegen van een trein zie "Setting up a Driver" in "Scenario Editor"handleiding.

Dit artikel is eerder op 24/12/2009 gepubliceerd.