Wat zijn de systeemeisen voor Train Simulator Classic (TSC)?

Deel dit artikel

,

Logo HCC!trainsim

Dovetail Games heeft een overzicht uitgebracht met de minimum en aanbevolen systeemeisen voor Train Simulator Classic (TSC)

De minimum systeemeisen voor TSC 32-bit zijn:

Besturingssysteem: 32-bit Windows 7 Service Pack 1, 8.1 of 10 vereist (andere besturingssystemen worden niet ondersteund)
Processor: Intel Core-i3 4330 3.50 GHz Dual Core of AMD A8 6600K 3.90 GHz Quad Core, of beter
Geheugen: 4 GB RAM
Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 750 Ti of AMD Radeon R9 Graphics met 1 GB niet gedeeld VRAM, of beter
DirectX versie: 9.0c
Internet: Breedband verbinding (mogelijk extra kosten voor datagebruik)
Opslag: 40 GB of meer beschikbare schijfruimte (aanvullende add-ons hebben meer schijfruimte nodig)
Geluid kaart: DirectX compatibele geluidkaart

De aanbevolen systeemeisen voor TSC 32-bit zijn:

Besturingssysteem: 32- of 64-bit Windows 7 Service Pack 1, 8.1 of 10 vereist (andere besturingssystemen worden niet ondersteund)
Processor: Intel Core-i5 4690 3.50 GHz Quad Core of AMD Ryzen 7 1700 3.80 GHz Octa Core, of beter
Geheugen: 4 GB RAM (het maximum mogelijke voor 32-bit Windows)/16 GB of meer (voor 64-bit Windows)
Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 970 of AMD Radeon RX 480 met 4 GB niet gedeeld VRAM, of beter
DirectX versie: 9.0c
Internet: Breedband verbinding (mogelijk extra kosten voor datagebruik)
Opslag: Snelle SSD aanbevolen met 40 GB of meer beschikbare schijfruimte (aanvullende add-ons hebben meer schijfruimte nodig)
Geluid kaart: DirectX compatibele geluidkaart

De aanbevolen systeemeisen voor TSC 64-bit zijn:

Besturingssysteem: 64-bit versie of Windows 7 Service Pack 1, 8.1 or 10 vereist (andere besturingssystemen worden niet ondersteund)
Processor: Intel Core-i5 4690 3.50 GHz Quad Core of AMD Ryzen 7 1700 3.80 GHz Octa Core, of beter
Geheugen: 16 GB RAM of meer
Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 970 of AMD Radeon RX 480 with 4 GB niet gedeeld VRAM, of beter
DirectX versie: 9.0c
Internet: Breedband verbinding (mogelijk extra kosten voor datagebruik)
Opslag: Snelle SSD aanbevolen met 40 GB of meer beschikbare schijfruimte (aanvullende add-ons hebben meer schijfruimte nodig)
Geluid kaart: DirectX compatible geluidkaart

Aanvullende opmerkingen geldig voor alle versies van TSC:

• Muis, toetsenbord of Xbox controller noodzakelijk.
  • Laptop, Notebook, Mobile or Low Power versies van de bovengenoemde specificaties (inclusief Intel of geïntegreerde videokaart) kunnen werken maar worden niet ondersteund.
  • Bijgewerkte en actuele versies van stuurprogramma's  van de chipset en grafische- en geluidkaart kunnen noodzakelijk zijn.

Bron: Dovetail Games