Wat is de actuele versie van TS_Tools?

Deel dit artikel

,

Logo HCC!trainsim

De actuele volledige versie van TS_Tools is versie TS-Tools Full Version.

bestand TS-Setup.zip

Let op: de volledige versie altijd 'als administrator' installeren.

De laatste update is versie v1.0.81 van 12 mei 2022.

bestand TS-Tools1081.zip

De maker van TS_Tools is gestopt met het bijwerken van het programma. De website van de ontwikkelaar is niet meer bereikbaar.

De laatste volledige versie, TS-Tools versie 1.0.82, is nog te downloaden bij het forum DutchSims.nl (opent in een nieuw venster). Registratie is daar verplicht om te kunnen downloaden.

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!trainsim

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden