Hoe kan ik in Steam een startoptie toevoegen aan een programma?

Deel dit artikel

,

Logo HCC!trainsim

Een startoptie toevoegen kan via het Steam Bibliotheek onderdeel. Als voorbeeld in deze uitleg wordt het programma Train Simulator (TS20xx/Railworks) en de startoptie -fastload gebruikt.

Stap 1: Start en of open het Steam programma;

Stap 2: Ga naar het Bibliotheek onderdeel;

Stap 3: (klik op de afbeelding voor een groter formaat)

(1) Rechtsklik op Train Simulator en klik op 'Eigenschappen' in het nu geopende (context) menu;

(2) Open het menu 'ALGEMEEN';

(3 en 4) Klik in het vak onder 'STARTOPTIES' en type -fastload;

Sluit het Eigenschappen-venster, de wijziging wordt automatisch bewaard.