Hoe voer ik een productcode in bij Steam?

,

Zorg voor een goed werkende en actieve internetverbinding.

Start het programma Steam op. Is Steam reeds actief, klik rechtsonder op de taakbalk op het icoontje van Steam.

Open nu Library/Bibliotheek.

Open het menu Games (pijl 1) en klik op Activate a Product on Steam (pijl 2).

tsig20160320a

Lees de tekst in het venster Product Activation en klik op Next/Volgende (pijl).

tsig20160320b

Lees de tekst in het venster Product Activation en klik op I Agree (pijl 1). Eventeel kan een bewijs worden afgedrukt (pijl 2).

tsig20160320c

Voer de code in het venster Product Activation in (pijl 1). Is de code geldig klik op Next/Volgende (pijl 2).

tsig20160320d

Steam zal nu het product toevoegen aan de lijst DLC van TS2017, en de download van de inhoud beginnen. Afhankelijk van downloadsnelheid en grootte van het bestand kan dit even duren.

(in de schermvoorbeelden zijn onderdelen grijs gemaakt vanwege persoonlijke gegevens)

Dit artikel is eerder op 20/03/2016 gepubliceerd.