Wat zijn de systeemeisen voor Train Sim World 3 (TSW3)?

,

Logo HCC!trainsim

Dovetail Games heeft een overzicht uitgebracht met de minimum en aanbevolen systeemeisen voor de Windows versie van Train Sim World 3.

De minimum* systeemeisen voor TSW3 Windows versie zijn:

Besturingssysteem: 64-bit Windows 8.1, Windows 10, of Windows 11
Processor: Intel Core i5-4690 @ 3.5 GHz of AMD Ryzen 5 1500X @ 3.7 GHz
Geheugen: 8 GB RAM
Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 750 Ti of AMD Radeon RX 460 met 2 GB niet gedeeld VRAM, of beter
DirectX versie: 10
Internet: Breedband verbinding (mogelijk extra kosten voor datagebruik)
Opslag: 50 GB of meer beschikbare schijfruimte (aanvullende add-ons hebben meer schijfruimte nodig)
Geluid kaart: DirectX compatibele geluidkaart

* Uitgaande van 30fps bij 720p met minimale instellingen

De aanbevolen systeemeisen voor TSW3 Windows versie zijn:

Besturingssysteem: 64-bit Windows 8.1, Windows 10, of Windows 11
Processor:Intel Core i5-11600K @ 3.9 GHz of AMD Ryzen 5 5600X @ 3.7 GHz, of beter
Geheugen: 16 GB RAM of meer
Grafische kaart: NVIDIA GeForce RTX 3070 of AMD Radeon RX 6800 met 8 GB niet gedeeld VRAM of beter
DirectX versie: 10
Internet: Breedband verbinding (mogelijk extra kosten voor datagebruik)
Opslag:520 GB of meer beschikbare schijfruimte (aanvullende add-ons hebben meer schijfruimte nodig)
Geluid kaart: DirectX compatibele geluidkaart

Aanvullende opmerking: Muis, toetsenbord of Xbox controller noodzakelijk.

Bron: Dovetail Games