Wat zijn de systeemeisen voor Trainz Railroad Simulator 2022 (TRS22) voor Apple Mac besturingssysteem?

Deel dit artikel

,

Logo HCC!trainsim

De minimum systeemeisen voor de Apple Mac versie van Trainz Railroad Simulator 2022 (TRS12) in de laagst mogelijke instellingen zijn:

Besturingssysteem: MacOS X 11.6 over hoger, aanbevolen is de meest recente versie
Processor: Intel i5 2.3Ghz, 64bits, aanbevolen is de Ml versie
Geheugen: 4 GB RAM, aanbevolen 8 GB RAM
Grafische kaart: Ondersteuning voor Metal
Internet: Breedband verbinding (mogelijk extra kosten voor datagebruik)
Opslag: 35 GB of meer beschikbare schijfruimte (aanvullende add-ons hebben meer schijfruimte nodig)

Controleer je Mac OpenGL mogelijkheden hier: https://developer.apple.com/opengl/capabilities/

Bron: N3V Games